WEESALSWATER.NL

Leren luisteren naar je lijf

Thuiskomen in je lichaam

Veel mensen zitten met hun aandacht in hun hoofd. Ik help mensen weer luisteren naar hun lichaam. Zodat alle sensaties en emoties er mogen zijn. Hierdoor wordt de rust en kracht weer voelbaar, die bij elk mens van nature aanwezig is.

Lichaamsgerichte coaching
Wanneer je lang met klachten doorloopt, is dit te zien aan je relatie(s), mogelijke angstige gevoelens en als het lang voort duurt zelfs burn-out.
Mensen komen bij mij omdat ze beter met tegenslagen om willen gaan. Dit kunnen communicatie-problemen zijn, angst of sombere gedachten, conflicten in relatie(s), maar ook lichamelijk onverklaarde klachten vormen een kans om aan te pakken. Met aandachtig luisteren en praktische oefeningen vind je weer je eigen rust en kracht. Je leert je patronen kennen en doorleven en zet daardoor weer nieuwe stappen in je leven en relaties.

leren luisteren naar je lichaam
Ik ben Carlijn Baarslag. Ik train mensen te luisteren naar en met heel hun lijf. Dit creëert vertrouwen en veiligheid en plezier. Al doende herstellen mensen hun de snelweg naar innerlijke rust en kracht. Na een 5-tal sessies ben je beter in contact met jezelf en dus met je omgeving. Bovendien heb je de vaardigheden ontwikkeld om uitdagingen in het leven zelf aan te gaan.

Dit is wat clienten zeggen:

“Ik voel me zoveel fijner en 1 met mezelf.
M’n lichaam en geest zijn heel close met elkaar verbonden weet ik nu, maar ik laat dit er (nog) niet altijd zijn. Ik kan er zelf nu goed in connectie mee komen. Ik vertrouw meer op mezelf. En geef m’n emotie, wat dan ook, de ruimte.”
Jill, 28, fotograaf


“Carlijn houdt je geen spiegel voor, ze houdt niet je hand vast, maar geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om te groeien als mens!
Een aanrader!”

Midas, 40, Dir/eigenaar mediabedrijf


“Het is geweldig met me sinds de laatste sessie, heel erg goed. De pijn is vrijwel weg en als het er is, kan ik er zelf naartoe gaan en dan gaat het weer weg. Ben zo blij, ik liep er al meer dan een jaar mee. Ik vind het fantastisch. In het begin durfde ik er nog niet helemaal op te vertrouwen, maar inmiddels wel en durf ik het uit te spreken.”
Anne 38, Burn-out Coach en HR-professional


“Carlijn kan goed luisteren, ze stelt precies de juiste vragen om tot de kern van een probleem te komen. Hoewel dat in het begin even oncomfortabel voelde, is het precies wat ik nodig had om verder te komen met mijn persoonlijke thema’s.
Monique, 36, Consultant.


Ieders kern bestaat al uit diepe rust en verbondenheid. 
Sessies bij mij worden ervaren als ’tijd voor jezelf’.
Ik verwelkom je graag. Klik en stuur me direct een mailtje om kennis te maken.

Vragen? Mail je telefoonnummer hier voor een telefonische of online afspraak.

Carlijn Baarslag, MSc.

Ik werk zowel 1 op 1 als in groepen. In groepen train ik op coach-vaardigheden; communiceren met het lijf en creëren van vertrouwen. Creatieve vormen zet ik daarbij graag in.

Wanneer een traject wordt ingegaan, wordt voor de eerste afspraak niets in rekening gebracht. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Verder Bericht

© 2024 WEESALSWATER.NL

Thema door Anders Norén