WEESALSWATER.NL

Leren luisteren naar je lijf

energie-SCAN

Een scan op je energie in leven en werk geeft je een helder beeld van hoe veel leven je toelaat, wat je tegenhoudt om (nog meer) in vervulling en dus dichter op je drijfveren te leven.
Bij 
vermoeidheidsverschijnselen kan zo’n scan zeer waardevol zijn. 

In een ontmoeting van een uur krijg je een Reading en nemen we vervolgens je vraag door. We onderzoeken wat jou in het leven energie geeft en wat jou in het leven energie kost. 

Na een eerste afspraak al ontstaat wat ruimte en inzicht. Later ervaar je – bij interesse- in vervolgsessies waar je energie van krijgt en wanneer je jezelf belemmerd om energie te laten stromen. Kortom wanneer je in contact bent met je lijf en wanneer je uit contact gaat. Dit contact ga je per sessie verstevigen, zodat je je na 5 sessies veel prettiger voelt en ander keuzes gaat maken. 
Ik maak in mijn coach-sessies gebruik van de ervaringen die ik heb opgedaan als gecertificeerd (team)coach, moeder en communicatieadviseur, Healer en Reader. Ik ga intuïtief te werk en zet ik mijn opgedane ervaring in om je op een voor jou of je kind passende manier te begeleiden.

Je bent van harte welkom. Stuur even een berichtje !

© 2024 WEESALSWATER.NL

Thema door Anders Norén