WEESALSWATER.NL

Leren luisteren naar je lijf

van hoofd naar hart

Overzicht en inzicht –
van hoofd naar hart


Van hoofd naar Hart traject is voor jou, wanneer je (nog) meer naar je lichaam wilt (leren) luisteren.
Wanneer je klaar bent met energie-vretende activiteiten en wel weet dat het anders moet en jezelf daar ondersteuning in gunt.
Behalve ontspanning en wezenlijke gesprekken, krijg je van mij een tweewekelijkse sessie waarin je tot rust komt en je belemmerende patronen in beeld krijgt. Je laat oude patronen los en neemt elke keer de tijd om je road-map om concrete gewoontes voor jezelf te plannen. Na elke sessie merk je dat je de signalen van je lichaam beter kan ervaren en kan inzetten. Ook zorgt het werken aan een plan van aanpak ervoor dat je momenten voor jezelf in je dagelijkse leven gaat verankeren.
Omdat je met de wetenschappelijke body focus methode van Gendlin lichamelijke ervaringen opdoet, wordt elk inzicht op een diep niveau geraakt. Dieper dan cognitief alleen. Dit veroorzaakt veranderingen in je onderbewuste. In hoe je je voelt en hoe je je gedraagt.
Is er een stap die je al tijden wilt maken? Of heb je een favoriet probleem (mentaal of fysiek) waar je graag vanaf wilt, wees dan welkom om de kracht van je lichaam en je innerlijk weten te ervaren.

Contact met je hart

Het begeleiden van contact met je eigen lijf en haar wijsheid doe ik in gesprek, afgewisseld met lichaamsfocus en eventueel energiewerk. 5 sessies is een gemiddelde duur. In elke sessie versterk je je eigen vaardigheden om in het dagelijks leven te luisteren naar jezelf. Daarmee lossen niet alleen oude gewoontes op, maar gun jezelf meer en meer vrijheid in je leven.

Begin bij een kennismakingssessie om het eens uit te proberen. Wanneer je daarna door gaat met het traject is de eerste sessie gratis. Klik hier en typ even een berichtje met je vraag. Je bent van harte welkom.

© 2024 WEESALSWATER.NL

Thema door Anders Norén