Thuiskomen

Vrijheid ervaren. (Nog) vaker in vertrouwen zijn. De verbinding met jezelf en je omgeving als vanzelf ervaren. Dat willen we allemaal. En het leuke is dat we dat allemaal in ons hebben. Vaak gaat dat heel natuurlijk en op andere momenten lijkt het lastig. Via verschillende methoden help ik je je eigen heelheid ervaren en thuiskomen in je lichaam, ook op lastige momenten.

Zo veel mogelijk in verbinding zijn met je lijf is namelijk als continue in verbinding zijn met je slimme onderbewuste. Die verbinding is niet altijd vanzelfsprekend. Veel mensen zitten met hun aandacht en energie in hun hoofd. Ik help mensen weer te luisteren naar en met hun hele lichaam. Dat voelt als thuiskomen en creëert onmiddellijk verbinding.

Soms zitten we namelijk vast in een bepaald patroon en zien we even niet meer de uitweg. Meer praten helpt dan niet altijd. Als dit langer voort duurt, kunnen Piekeren, slecht slapen, angstaanvallen of onverklaarbare pijnen op de deur komen kloppen.

Wanneer je hier nog een tijdje mee door loopt, kan dit resulteren in ziekte, hoofdpijn, verstoorde relatie(s), depressiviteit of burn-out. Hoe snel iemand bepaalt om met een ervaren probleem niet langer door te lopen, verschilt enorm van persoon tot persoon.
De één komt bij mij omdat hij of zij iets op een andere manier wil doen, een patroon willen doorbreken en vrijer in de communicatie zijn. De ander wil zijn of haar manier van luisteren, werken of leidinggeven verbeteren. De volgende wil beter in zijn of haar persoonlijke relaties staan. Maar ook lichamelijke klachten kunnen een aanleiding zijn. Met praktische methodieken help ik je je eigen rust en antwoorden te vinden in je eigen lichaam.

Fotograaf: Frits van Swoll


Mijn naam is Carlijn Baarslag. Met een achtergrond in Sociale Wetenschappen, Communicatie en vormgeving, train ik mensen te luisteren naar en met heel hun lijf.
Dit gewaarzijn van het lichaam schept vertrouwen en veiligheid bij jezelf en daarmee zet je die veiligheid ook neer voor mensen in je omgeving.
Na een 5-tal sessies heb je zelf vaardigheden ontwikkeld om beter in contact te zijn met jezelf èn met omgeving.
Mijn overtuiging: hoe eerder je leert naar en met je lijf te luisteren, hoe rijker je verbinding met jezelf en daarmee het contact met je omgeving. Hier groei je niet alleen van als professional, maar ook als mens. Ondernemers, leidinggevenden, zorg professionals en coaches vinden inmiddels hun weg naar mijn sessies en ik kijk vaak nog net zo op van de blijvende verandering als zij.

Wat clienten zeggen:

“Ik voel me zoveel fijner en 1 met mezelf.
M’n lichaam en geest zijn heel close met elkaar verbonden weet ik nu, maar ik laat dit er (nog) niet altijd zijn. Ik kan er zelf nu goed in connectie mee komen. Ik vertrouw meer op mezelf. En geef m’n emotie, wat dan ook, de ruimte.”

Jill, 28, fotograaf


“Carlijn houdt je geen spiegel voor, ze houdt niet je hand vast, maar geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om te groeien als mens!
Een aanrader!”


Midas, 40, Dir/eigenaar mediabedrijf


“Het is geweldig met me sinds de laatste sessie. De pijn is vrijwel weg en als het er is, kan ik er zelf naartoe gaan en dan gaat het weer weg. Ben zo blij, ik liep er al meer dan een jaar mee. Ik vind het fantastisch. In het begin durfde ik er nog niet helemaal op te vertrouwen, maar inmiddels wel en durf ik het uit te spreken.”

Anne 38, Burn-out Coach en HR-professional


“Carlijn kan goed luisteren, ze stelt precies de juiste vragen om tot de kern van een probleem te komen. Hoewel dat in het begin even oncomfortabel voelde, is het precies wat ik nodig had om verder te komen met mijn persoonlijke thema’s.

Monique, 36, Consultant.


Ieders kern bestaat al uit diepe rust en verbondenheid. 
Sessies bij mij worden ervaren als ‘tijd voor jezelf’.
Ik verwelkom je graag. Klik en stuur me direct een mailtje om kennis te maken, je bent van harte welkom.

Vragen? Mail hier voor een vrijblijvende telefonische of online koffie afspraak.

Fotograaf: Frits van Swoll

Ik werk zowel 1 op 1 als in groepen. In groepen train ik op coach- en luistervaardigheden; communiceren met het lijf en creëren van vertrouwen. Creatieve vormen zet ik daarbij graag in.

Wanneer een traject van 5 sessies wordt ingegaan, wordt voor de eerste afspraak niets in rekening gebracht. Neem gerust contact met me op met je vraag, dat kan altijd.

© 2021 WeesAlsWater – (re-)connect to source

Thema door Anders Norén