Home

Al onze handelingen worden gedreven door ons onderbewustzijn. Hoe meer wij ons bewust worden van onze onderbewuste overtuigingen, hoe bewuster we kiezen voor een vrijer en liefdevol leven.

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie.
Coaching bij Weesalswater daagt je hiertoe uit: confronterend, persoonlijk en doelgericht. Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Kies voor (online) coaching en (her)ontdek jouw kracht of de kracht van je team. Passend bij de huidige situatie bied ik naast online coaching ook een wandelend coaching gesprek op gepaste afstand.

Hoe kom je tot je onderbewuste lagen?
Ons slimme onderbewuste zit opgeslagen als informatie in ons lichaam. Praten en denken is waardevol, maar diepgaander resultaten in coaching en training worden pas bereikt in het betrekken van het hele lijf.

Waarom nu?
Met ons lijf in verbinding zijn en er naar luisteren, is niet (meer) zo vanzelfsprekend. Snelheid en denken worden in deze maatschappij tot nu toe overgewaardeerd, waardoor ons brein wordt overgestimuleerd, we als gevolg meer risico’s zien en rust steeds minder ruimte krijgt.
Activiteit afgewisseld met niksen is essentieel voor een goede balans in lichaam en brein. Door middel van vertragen bewustzijn van ons lichaam laden we niet alleen op, maar ontrafelen we ook  blokkades en (denk- en gedrags-) patronen uit ons leven.

Wat kan ik je bieden?
Die verandering die je wilt maken, maar steeds niet gaat, daar help ik clienten bij. Ook train ik in het luisteren naar je lichaam, luisteren naar clienten of patiënten en creëren van vertrouwensband. Leren vertragen hoort daarbij.
Je leert te luisteren naar en mèt je lijf, wat een waardevol  instrument is voor je eigen welbevinden- maar ook dat van je clienten en de mensen in je naaste omgeving. Het bevrijdt oude blokkades en maakt dat we vanuit vertrouwen en ontspanning bewegen en communiceren.

Je meest ‘favoriete probleem’
Heb je een ‘kwestie’ die maar steeds terug komt, werk- of privé relaties of zelfs lichamelijke pijn? Wil je daar anders mee leren omgaan?
Grijp dit aan als kans om je onbewuste overtuigingen en patronen onder de loep te nemen- en je gevoel van welbevinden blijvend te verhogen.
In de eerste sessie ervaar je al ergens verlichting, is de ervaring van clienten.
Je gedrag verandert na een traject (van 4/5 sessies). De resultaten zijn mooi en ze zijn blijvend.

Vage’ klachten of angsten
Heb je steeds iets waar je tegenaan loopt, een onverklaarbaar lichamelijke klacht, of een relatie die niet soepel loopt (met volwassene of met je kind), gun jezelf dan opklaring hierin.
De oplossing, zo hoor ik vaak, blijkt vaak te liggen in een hoek waar  mensen met denken alleen niet konden komen. In sessies begeleid ik mensen naar het lijf en wordt er een verbinding tussen denken en voelen gemaakt, waarin blokkades en eigen wijsheid naar boven komen.
Clienten geven na elke sessie aan meer ontspannen te zijn en tot hun eigen antwoorden te komen. Ze komen steeds meer in verbinding met hun lijf. Oude patronen lossen op.
Ik verwelkom je graag. Klik en stuur me direct een mailtje om kennis te maken, je bent van harte welkom.

Terug naar je Kern
Heb je makkelijk contact met jezelf en je omgeving, dan is er sprake van ontspanning, van Flow. Dit gevoel zit gewoon in ieder van ons en we hoeven er alleen met aandacht naartoe te gaan. Maar soms is het contact even weg. Dat is te herkennen aan een onprettig gevoel. Het mooie is, dat dat  contact altijd weer te maken is.
In mijn sessies begeleid ik clienten in het contact wat ze op een of een paar momenten ooit met zichzelf zijn kwijtgeraakt. (Het zijn vaak oude onbewuste oor-delen, die we als kind hebben verinnerlijkt). Daar weer contact mee maken, maakt dat de energie steeds meer door je hele lijf kan stromen. Die verbinding vaker leggen, maakt dat je die bij jezelf verstevigt, zoals een snelweg die je aanlegt. Zo verstevig je het contact met jezelf, je lijf en je drijfveren. Tegelijkertijd verbeter je het contact met je relaties, kind(eren), clienten en patiënten.

Kwaliteiten & blokkades boven water !
Inspiratie, kwaliteiten, maar ook blokkades in de omgang boven water halen, daar help ik bij. Door middel van groeps-sessies en individuele trajecten.
Een gevoel van vertrouwen is belangrijk. Bij het doorzetten van het traject is de eerste afspraak gratis. Bel of app me even voor met je vraag of gewoon voor een eerste afspraak 0642742917. Ik verwelkom je graag.

Inner peace and wisdom
Ieders kern bestaat al uit diepe rust en verbondenheid. Daar dagelijks mee in contact zijn, geeft heel veel ruimte en inzicht. Het gewaar zijn van je lichaam brengt je in contact met jou wijze en liefdevolle bron. Soms zitten er wat oude lagen tussen, die je zelf niet meer in de gaten had.
Op een veilige wijze begeleid ik mensen en groepen in het loslaten van deze spanningen. Zodat zij zelf na een paar sessies de vaardigheid eigen maken om in contact met het lijf te gaan. En daar altijd op kunnen terugvallen, als het even tegenzit.
Sessies bij mij worden ervaren als ‘tijd gunnen voor jezelf’.

Vragen? Mail je telefoonnummer hier voor een telefonische afspraak!
Of bel me nu even met je vraag, dan merk je meteen of het klikt of niet: 06 427 429 17 


Contact met je kern
Hoe vaker je in contact komt met je kern, en je drijfveren, hoe beter je van hieruit beslissingen kan nemen. Hiervan bewust worden, van je drijfveren en je patronen, vergroot zowel je persoonlijke effectiviteit, je groeps-effectiviteit als die van je organisatie. Daar help ik graag bij, enerzijds door patronen te duiden vanuit systemische en psychologische inzichten, anderzijds door lichamelijke spanningen los te laten komen via ‘body focus’ of ‘healing’. De oefeningen die ik gebruik gaan verder dan praten alleen, want echte gedragsverandering komt pas na het raken van de diepste (en onderbewuste) lagen.
Ik gebruik daarom ook intuïtieve healing en het wetenschappelijk beproefde body ‘focussing’ dat diepe inzichten geeft en helpt oude spanningen los te laten.
De effecten: Je eigen vrijheid hervinden. Meer focus op wat je wilt, meer energie, minder gedachten, vrijer in relaties, lekkerder in je vel. 
Ik put uit ervaring als bemiddelaar, gecertificeerd Coach en Healer, Trainer & Teamcoach en voormalig Communicatieadviseur.

Wat clienten zeggen:

“Carlijn houdt je geen spiegel voor, ze houdt niet je hand vast, maar geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om te groeien als mens!
Een aanrader!”

Midas, Zelfstandig Directeur /eigenaar mediabedrijf).


“Het is geweldig met me sinds de laatste sessie, heel erg goed. De pijn is vrijwel weg en als het er is, kan ik er zelf naartoe gaan en dan gaat het weer weg. Ben zo blij, ik liep er al meer dan een jaar mee.
Dus; ontzettend en onwijs bedankt. Ik vind het fantastisch. In het begin durfde ik er nog niet helemaal op te vertrouwen, maar inmiddels wel en durf ik het uit te spreken.”

Anne, Wandelcoach en HR-professional
—–

“Carlijn kan goed luisteren, ze stelt precies de juiste vragen om tot de kern van een probleem te komen. Hoewel dat in het begin even  oncomfortabel voelde, is het precies wat ik nodig had om verder te komen met mijn persoonlijke thema’s.
Monique, 36, Consultant.

________________________________________________________________________

Foto: Frits van Swoll

Investering

Per sessie van 1,5 uur kost het 105,- euro voor prive clienten en 135,- voor mensen met financiering uit het bedrijfsleven. De inzichten komen al in sessie 1. En na gemiddeld 5/ 6 sessies worden veranderingen concreet merkbaar in je gedrag, communicatie en dus je relaties.
(Een eerste korte kennismaking kan kosteloos). Je bent van harte welkom. Neem voor het plannen van een afspraak nu meteen even contact met me op.

Ik werk zowel 1 op 1 als in groepen. In groepen train ik op coach-vaardigheden, communiceren met het lijf en creëren van vertrouwen, met creatieve vormen als tekenen, schilderen en mindful schrijven.
Groepen hebben een ander tarief. Afhankelijk van de doelgroep/ instelling. Neem gerust contact met me op om te kijken of dit voor jou (of je groep) past.

© 2020 WeesAlsWater – Vergroot jouw bron van Vertrouwen

Thema door Anders Norén