Bewust worden van je onderbewuste drijfveren

Waar sta ik nu-SCAN

Een scan op leven en werk geeft je een helder beeld van waar je je bevindt in je persoonlijke ont-wikkeling, wat je tegenhoudt om (nog meer) in vervulling en dus dichter op je drijfveren te leven. Bij vermoeidheid/ burn-out verschijnselen kan zo’n scan extra waardevol zijn.

In een ontmoeting van een uur tot maximaal anderhalf uur, nemen we je vraag door en kijk ik aan de hand van een bodyscan met je wat jou in het leven energie geeft en wat jou in het leven energie kost. Lichamelijke klachten zijn daarbij al een indicatie van waar de energie minder stroomt. Samen onderzoeken we wat zin geeft en wat blokkeert, zodat dit kan ontspannen en telkens meer los kan laten.
Na een eerste afspraak al ontstaat ruimte en krijg je een beeld van waar je energie van krijgt en wanneer je jezelf belemmerd om energie te laten stromen. Kortom waneer je in contact bent met je lijf en wanneer je uit contact gaat.
Ik maak in mijn coachsessies gebruik van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan als gecertificeerd (team)coach, mediator en communicatieadviseur. Daarnaast gebruik ik af en toe (lichamelijke) oefeningen uit de yoga, Mindfulness, meditatie en healing om je te begeleiden nog dichter tot je zelf te komen. 

Duur: 1,5 uur. Investering: 150,-

Je bent van harte welkom. Stuur even een berichtje !

© 2020 WeesAlsWater

Thema door Anders Norén