energie-SCAN

Een scan op je energie in leven en werk geeft je een helder beeld van hoe veel leven je toelaat, wat je tegenhoudt om (nog meer) in vervulling en dus dichter op je drijfveren te leven.
Bij 
vermoeidheidsverschijnselen kan zo’n scan zeer waardevol zijn. 

In een ontmoeting van een uur tot maximaal anderhalf uur, nemen we je vraag door en kijk ik met je wat jou in het leven energie geeft en wat jou in het leven energie kost. Lichamelijke klachten zijn daarbij al een indicatie van waar de energie minder stroomt. Samen onderzoeken we wat zin geeft en wat blokkeert, zodat dit kan ontspannen en telkens meer los kan laten.
Na een eerste afspraak al ontstaat ruimte en ervaar je waar je energie van krijgt en wanneer je jezelf belemmerd om energie te laten stromen. Kortom waneer je in contact bent met je lijf en wanneer je uit contact gaat.
Ik maak in mijn coachsessies gebruik van mijn intuïtie en de ervaringen die ik heb opgedaan als gecertificeerd (team)coach, moeder en communicatieadviseur. Daarnaast zet ik mijn opgedane gereedschappen in yoga, meditatie en healing graag in om je te begeleiden.

Je bent van harte welkom. Stuur even een berichtje !

© 2021 WeesAlsWater – for inner peace and strenght

Thema door Anders Norén