van hoofd naar hart

Overzicht en inzicht –
van hoofd naar hart


Van hoofd naar Hart traject is voor jou, wanneer je (nog) meer naar je lichaam wilt (leren) luisteren.
Wanneer je klaar bent met energie-vretende activiteiten, maar ook nog niet weet hoe het anders kan.
Behalve ontspanning en wezenlijke gesprekken, krijg je van mij een eerlijke spiegel op je patronen. Je doet inzichten op, laat oude patronen los. Met de vaardigheid om na elke sessie beter te leren luisteren (via body focus) naar je lijf, worden inzichten op een dieper niveau ervaren dan met het brein. Dit veroorzaakt verandering in gedrag. Net die keuze of stap die je al tijden wilde maken.

Contact met je hart

Het begeleiden van contact met je eigen lijf en haar wijsheid doe ik in gesprek, afgewisseld met meditatieve lichaamsfocus en eventueel energiewerk (Het aantal sessies is afhankelijk van het thema en de vertrouwdheid om met je lijf te werken). Na elke sessie verdiep je je vaardigheid om in het dagelijks leven zelf te luisteren naar je eigen lijf en intuïtie, zonder begeleiding. Je lost niet alleen iets op, maar ontwikkelt zelf de vaardigheden om in de toekomst meer met je lijf in contact te zijn en dit in te zetten.

Begin bij een kennismakingssessie om het eens uit te proberen. Wanneer je daarna door gaat met het traject is de eerste sessie gratis. Klik hier en stuur even een berichtje. Vind ik leuk.

© 2021 WeesAlsWater – (re-)connect to source

Thema door Anders Norén