home is…

Met ons lijf in verbinding zijn,
dat is niet altijd zo vanzelfsprekend. Veel mensen zitten met hun aandacht in hun hoofd. Ik help mensen weer luisteren naar hun lichaam. 

Waarderen van wat is - werkt helend
Re-connect to your inner Source

Soms zitten we namelijk vast in een bepaald patroon en zien we even niet meer de uitweg. Meer praten helpt dan niet altijd. Piekeren, slechter  slapen, neerslachtigheid, angstaanvallen of onverklaarbare pijnen kunnen hiervan een signaal zijn. 

Wanneer je hier lang mee door loopt, resulteert dit in ziekte, hoofdpijn, verstoorde relatie(s), depressiviteit of burn-out.
Mensen komen bij mij met een werk-gerelateerde vraag, paniek-aanvallen of communicatievraag. Met praktische methodieken help ik je weer de rust herstellen en de antwoorden in je lichaam te vinden. 

leren luisteren naar je lijf
Ik ben Carlijn Baarslag. Ik train mensen te luisteren naar en met heel hun lijf. Dit creëert vertrouwen en veiligheid. Al doende herstel je de snelweg naar je innerlijke vrede en wijsheid. Na een 5-tal sessies heb je zelf de vaardigheden ontwikkeld om (nog) beter in contact te zijn met jezelf èn je omgeving. Mijn overtuiging: hoe eerder je leert naar en met je lijf te luisteren, hoe fijner en krachtiger je in je leven staat.

Dit is wat clienten zeggen:

“Ik voel me zoveel fijner en 1 met mezelf.
M’n lichaam en geest zijn heel close met elkaar verbonden weet ik nu, maar ik laat dit er (nog) niet altijd zijn. Ik kan er zelf nu goed in connectie mee komen. Ik vertrouw meer op mezelf. En geef m’n emotie, wat dan ook, de ruimte.”

Jill, 28, fotograaf


“Carlijn houdt je geen spiegel voor, ze houdt niet je hand vast, maar geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om te groeien als mens!
Een aanrader!”


Midas, 40, Dir/eigenaar mediabedrijf


“Het is geweldig met me sinds de laatste sessie, heel erg goed. De pijn is vrijwel weg en als het er is, kan ik er zelf naartoe gaan en dan gaat het weer weg. Ben zo blij, ik liep er al meer dan een jaar mee. Ik vind het fantastisch. In het begin durfde ik er nog niet helemaal op te vertrouwen, maar inmiddels wel en durf ik het uit te spreken.”

Anne 38, Burn-out Coach en HR-professional


“Carlijn kan goed luisteren, ze stelt precies de juiste vragen om tot de kern van een probleem te komen. Hoewel dat in het begin even oncomfortabel voelde, is het precies wat ik nodig had om verder te komen met mijn persoonlijke thema’s.

Monique, 36, Consultant.


Ieders kern bestaat al uit diepe rust en verbondenheid. 
Sessies bij mij worden ervaren als ‘tijd voor jezelf’.
Ik verwelkom je graag. Klik en stuur me direct een mailtje om kennis te maken.

Vragen? Mail je telefoonnummer hier voor een telefonische of online afspraak.

Foto: Frits van Swoll

Ik werk zowel 1 op 1 als in groepen. In groepen train ik op coach-vaardigheden; communiceren met het lijf en creëren van vertrouwen. Creatieve vormen zet ik daarbij graag in.

Wanneer een traject wordt ingegaan, wordt voor de eerste afspraak niets in rekening gebracht. Neem gerust contact met me op met je vraag, dan kijken we of ik iets voor je kan betekenen.

Verder Bericht

© 2021 WeesAlsWater – (re-)connect to source

Thema door Anders Norén