Bewust worden van je onderbewuste drijfveren

extra aandacht ivm Corona


Het Corona virus houdt ons allen bezig, bijna niemand uitgezonderd. Dit virus lijkt een uitnodiging om letterlijk en figuurlijk bij onszelf naar binnen te gaan. Op die momenten komen onze thema’s harder naar boven dan anders. Vandaar dit extra aanbod.
Behalve dat mijn diensten op afstand, doe graag een stapje meer.
Wil je daarom gewoon even wat ontspanning, dan ben je in deze tijd welkom voor een gratis healing (ong. 15 min), of om even je hart luchten aan de telefoon. Daar zit niets aan vast. Zo kunnen we elkaar helpen deze periode.

Gratis Healinguurtje maandag 20 – 21 uur
Tevens bied ik in deze tijden maandagavond gratis healings aan tussen 20:00 en 21:00 uur. Meld je op vrijdag aan. Stuur even een mailtje, voor het gemak kan je hier klikken.

Gratis spreekuur zaterdag 20 – 21 uur
Even je hart luchten kan zo fijn zijn. Heb je deze periode behoefte aan een luisterend oor? Mail of bel me dan met een verzoek voor een belsessie op zaterdagavonden tussen 20:00 en 21:00. Ik heb een half uur per persoon. Klik hier en stuur nu alvast een mailtje voor komende zaterdag (aanmelden kan alleen in dezelfde week, om onnodig wachtlijsten te voorkomen).

Mijn reguliere aanbod online:

 1. Healing op afstand : vertrouwen en ont-spanning 15-20 min
  -Eenmalige healing ( 35,- incl btw)
  -3 weken elke week een healing op vrijdag (3x healings: 100,-)
 2. Body focus sessie Lichamelijke blokkades 1-2 uur
  Body focus sessie via Telefoon/What’s app/ Skype (90,- p/u)
 3. Coachsessie patronen in Relaties 1 uur
  Gesprek, telefonisch of online (90,- p/u)

Bel of mail om te onderzoeken of iets voor je kan betekenen.


Wat kan je zelf al doen om je rust te vinden?
In deze periode is tijd voor jezelf van nog groter belang. Goed voor jezelf zorgen, even wandelen, fietsen, 10 minuten opladen met een kop thee, mediteren, schrijven, knutselen, schilderen, zingen als je wilt! En in de natuur zijn helpt, al is het maar een half uurtje. En help of inspireer een ander! Want dat we allemaal verbonden zijn, is nu duidelijker zichtbaar dan ooit.

Verder Bericht

© 2020 WeesAlsWater

Thema door Anders Norén