Body focus session

“We can all enter the wisdom of our body”

Naast het coachen en begeleiden van groepen, begeleid ik sinds kort steeds meer het contact met je lijf. Deze wetenschappelijk bewezen sessies (Psycholoog Gentlin). werken heel krachtig op je vertrouwen, innerlijke wijsheid en vrijheid om gedrag aan te passen. Daarnaast laat je in een sessie pijn of spanning in het lichaam los. Het voordeel is dat mensen in een sessie of twee zelf vaardigheden ontwikkelen om te luisteren naar hun lichaam. Dat versterkt de gezondheid van geest en lijf op de langere termijn.

Hoe werkt het?
Pijnlijke plekken in het lichaam kunnen als uitgangspunt worden genomen, evenals zaken in de relatie of communicatie waar je tegenaan loopt. We doen een kort verkennend gesprek over het onderwerp. Vervolgens begeleid ik je in een body scan en geven we woorden aan de lichaamssensaties die zich aandienen. Geen grote verhalen uit het verleden zijn nodig, enkel het (leren) waarnemen van sensaties in je lichaam. (investering: € 135,- ex btw voor ongeveer 1,5 uur). Het aantal sessies is afhankelijk van de mate waarin iemand al gewend is om zijn lichaam te voelen en diepte van het gevoelde probleem. De een heeft voldoende aan 1 of twee sessies. De ander voelt baat bij 5 a 6 sessies.
De sessies vinden over het algemeen plaats in mijn praktijk in Hilversum. Boek nu alvast je plek: stuur mij hierbij een mail!

Enkele recensies

“Ik had aanhoudende fysieke klachten en vroeg mij af wat mijn lichaam mij wilde vertellen. Carlijn begeleidde mij en ik kreeg antwoord. Ik kreeg een waardevol inzicht voor mijn persoonlijke ontwikkelproces en meer contact met mijn lijf. Het was verdiepend en ongelooflijk helder. Voor herhaling vatbaar! “

Kim (42), moeder, Scrum master en ondernemer

“Het is geweldig met me sinds de sessies. De pijn is vrijwel weg en als het er is, kan ik er zelf naartoe gaan en dan gaat het weer weg. Ben zo blij, ik liep er al meer dan een jaar mee.
Dus; ik vind het fantastisch. In het begin durfde ik er nog niet helemaal op te vertrouwen, maar inmiddels wel en durf ik het uit te spreken.”

Anne (38), Zelfstandig Coach en HR-professional

Wil jij je blijven ontwikkelen, (pijnlijke) situaties loslaten en je eigen lichaamswijsheid vinden? Leer luisteren met heel je lijf, naar je zelf en naar clienten.
Neem gerust contact met me op voor een kennismaking. Klik hier om me te mailen voor een telefonische afspraak.
Je bent van harte welkom.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 WeesAlsWater – (re-)connect to source

Thema door Anders Norén