Bewust worden van je onderbewuste drijfveren

Monday Healing Morning

Sinds kort geef ik Healings op de eerste maandag van de maand. Een healing is zoveel als contact maken op een dieper niveau. Deze aandacht op de verschillende energielagen van je lichaam is zonder oordeel en werkt daardoor helend en ontspannend. Het laat energie meer stromen daar waar jij het wilt en helpt om blokkades te verzachten. Het kan zonder aanraking. Gebruik deze gelegenheid om tot jezelf te komen en kennis te maken met mijn werkwijze(n). Geef je op voor vrijdag en als het past stuur ik je een uitnodiging ter bevestiging!


N.B. Een andere dag in de week, reken ik een vergoeding van 35,- per healing. (Bij een coachconsult zit het in). Healing kan op locatie, maar werkt ook goed op afstand. Mail of bel me even voor een afspraak.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 WeesAlsWater

Thema door Anders Norén